"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

yes aku pergi putajaya? So What!

Assalamualaikum dan selamat malam
Photo Credit to Shiela Azwir

        Sepuluh kali aku baca title tu, aku rasa macam title tu gedik pun ada, macam tengah marah pun ada. Ah, biarlah, yang penting title tu ada kene mengena dengan entry kali ini, bukan macam sebelum ni, title tak ada kena mengena langsung. Kali ni aku nak cerita pengalaman aku hari sabtu malam. Actually(cewah..), aku dan member2 aku hantar la member aku ni kat area2 sogo sebab dia nak pulang, katanya demam lah kan, aleh2 dalam facebook keluar gambar dia sambut hari ibu.. -_-" .
        Entah macam mana, secara tiba-tiba! Jalan jammed! yelah, raya nak dekat kan.. (^_^)v so secara tidak plannning pun kiteorang tergerak hati nak pergi putrajaya, kite orang tak pernah pergi putrajaya (k fine, kite orang kuno). Nak pergi putrajaya dari KL ni bukan kiteorang tahu sangat pun, so terpaksa lah call member aku yang lagi sorang tu untuk guide jalan.

         Kiteorang menjejakkan tayar kereta kat putrajaya pada pukul 9mlm, sampai kat putrajaya, kiteorang tak tahu nak pergi mana? pelik kan? (^_^) lastly kiteorang berhenti kat area masjid untuk makan malam, kalau tak silap restaurant tu nama dia Restoran Inai kot. Maybe? (-_-)v


Nampak tak Nur diwajah?
Credit to : Shiela Azwir

          Lepas je makan malam kite orang pergi ke dataran apa aku pun tak pasti, yang aku pasti kat situ orang main RC, (^_^) and banyak couple2 yang sweet2(kononnye la) kanak2 riang.. (^_^) dekat tasik dataran tu ada cruise, tapi sayang, kiteorang sampai malam, so dah tutup.. -_-"v Tapi ade jugak la nampak orang kahwin kat atas cruise tu kan.. wah, macam titanic dah aku tengok, yang itu betul2 sweet.. :)

         Tengah syok lepak2 tengok jam, pukul 11mlm.. -_-"v. Member pulak call ajak lepak USJ, dia baru bukak restoran, demi kawan, nak support punya pasal, gerak jer.. Lagipun lama tak jumpa dia kan?(lama tak lama a baru sebulan, ahakz) (^_^) Member baru bukak restoran kat area situ, share ngan abang dia, best la jugak. umur 19tahun dah ada bisnes, ITU YANG AKU JELES!

- END -
(^_^)v

7 comments:

JaNnaH said...

untong a... cam seronok jerr

c'axoera ヅ said...

hehehe bila lagi nak pindah putrajaya hehehe

Cik Ladies said...

Awak, saya bukan nak cakap apa. Putrajaya tuh saya da pergi banyak kali dari awak. Jadi saya sangat bangga kerana awak dapat melangkah kaki ke sana. Ehh? Haha. Oke itu sahaja. #larik

Aboy93 said...

@Jannah : Seronok la jugak untuk org yg baru prtama kali pergi mcm saia! XD

Aboy93 said...

c'axoera : wah.. kalau pindah sana pun mcm mane? tunggu bukak perniagaan kat sana la.. btw sana susah nak dpt tender ke? petrol pump pun takde?

Aboy93 said...

CL ; mengnajing kuat.. HAHA

♥ Ain ♥ said...

erghh ~ kire okee lhaa penah pegi ! ain lngsng taak penah pegi !!
#adee apee kat sane ? pelikk .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...