"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

SEGMEN | JOM BUAT SEGMEN by si skru


Assalamualaikum dan Salam sejahtera. :)

      Yes! Ini adalah segmen pertama untuk bulan mei. bulan mei bulan lima lah kan? Sekarang ni bulan lima dah kan? Wow! ! (^.^). Eh, nak cerita sikit ni yang aku dah tengok cerita chowkit, cerita tu tak elok dibawah 18tahun. Uncencored ok! Sebelum melencong jauh, segmen ini ditaja oleh..???? Jeng3x...


dibawah ini pula syarat-syarat penyertaan. (^.^)

terms and condition :
1.Buat entry berjudul SEGMEN | JOM BUAT SEGMEN by si skru = Setle (^_^)
2. Salin (copy) syarat-syarat yang skru da sediakan. = Setle (^_^)
3. Like page skru. = Setle (^_^)
4. Follow blog skru *xwajib pun( tapi skru akan follow kembali ) Setle (^_^)
5. Berikan cadangan segmen/contest yang ampa nk skru buat.
Cadangannya :
Cik tira buat satu segmen yang bertajuk cita - cita masa kecil hingga kini,
lepas tu kena buat karangan mengenai cita - cita itu. (^.^).
cth cita - cita : Juruterbang
Tajuk karangan ringkas : Aku Seorang Juruterbang
Setle (^_^)
6. Nyatakan cara-cara contest itu.
Cara - cara contest tu, 
Buat satu entry, lekatkan header, Macam biasa2? (^.^)
Setle (^_^)
7. Tag 2 kawan n pastikan depa tawu.
Hehehehe.. :)
Saya tag :
Setle (^_^)

Terima kasih daun keladi,
Daun keladi dari pohon keladi,
Hari - hari makan keladi,
Nanti kita jumpa lagi, 

4 comments:

♥ Ain ♥ said...

wahh , msty cdngan ain awal2 kene tolak kalau macam nie . aishh ~ hehe

♥ Ain ♥ said...

wahh , msty cdngan ain awal2 kene tolak kalau macam nie . aishh ~ hehe

tya™ said...

huhuwmmm...nice idea jugak..haa...tngu la pemenang nye ye.. :)
tengs joining

PeRmAtA bIrU said...

hahhaha... thanks2 sebab tag saya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...