"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

SEGMEN NASZ : SPONTAN

Assalamualaikum dan selamat pagi,

ayat spontan aku : "lawak"

Entah kenapa aku rasa lucu sangat dengan segmen kali ini, mungkin mood aku pagi-pagi ni tengah ceria kot. Andai mungkin segmen dari abang nasir kali ini betul-betul lucu. Mana tak nya, segmen dia ni lah segmen yang paling simple aku pernah jumpa. :)
Secara SPONTAN nya aku pun join segmen ni, tak lama pun segmen ni, sampai pukul 11 malam ini.. :D

*Klik image untuk maklumat lanjut.

Sumber asal : http://mohdnaser.blogspot.com/

saiful ikhsan
9.38AM
5/april/2012

25 comments:

NasZ said...

hahahaha. memang spontan kan?

thanx sudi join.

Rahmah Ram Ram said...

as salam...

singgah sini dari segmen yang sama dari En Nasz....kalau sempat marilah ber BW lagi agar dapat mengeratkan silaturrahim kita...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Masz Sidek said...

dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam..
singgah dr segmen yg sama

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

terima kasih :)

Ahmad Haziq Azlan said...

salam kenal
singgah dari segmen yang sama
:)

Mr. E'raz Fadli said...

Datang dari Segmen : Spontan Mr. NasZ.. Salam pagi Jumaat.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

NasZ said...

list group spontan dah kuar. jemput terjah dan tengok kespontanan dorang yang join. hehehe.

list kat sini

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/spontannya-dorang-ni.html

Emma said...

Opssssssssss Emma singgah sini =)

Nyue said...

Done follow you,datang dari segmen yg sama gak...Hope follow back k :)

Jom Blogwalking..

http://nyueyien.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

sukagelak said...

jalan-jalan segmen spontan :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

aikk lawak ? hehe


singgah sini pulak :
http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

dtg jenguk sini :)

http://strawberryitubuah.blogspot.com/2012/04/segment-nasz-spontan.html

are_lin@yu said...

Dari segmen yg sama..ayu follow sini..;-)

keli menari said...

memang lawak ! hehe
jom lawak sini pulak . done follow !
http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

cik dila.. said...

jalan jalan terjah blog nih.. :)

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

saya follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Cappuccino said...

Singgah sini dari segmen yg sama ! =)


http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

waniey20~ said...

dari segmen Spontan Nasz .
done Follow u . hit me Back yup !
*jalan - jalun :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

umiliza989 said...

datang dari segmen yang sama
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

shafiq said...

haha , apa yang lawak nye abg ?

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

MuaR said...

dari segmen yang sama :D blogwalking :D nice blog ,,kalau sudi singgah sini --> ceritamuar.blogspot.com

thanks =D

ANISA said...

blog-walking sini...

Kin Naz said...

dri segmen yg sama hehe ^_^

n|mcd said...

hye..singgah dr segmen yg sama..

jemput ke blog sy :)

n-mcd.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...