"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

Segmen : Bestnya Blogwalking!

Sticky post

Assalamualaikum dan selamat pagi

Introduction

Untuk pengetahuan semua, ini adalah kali pertama blog ini membuat segmen. :)
Segala cacat cela di dalam segmen ini harap dapat diberikan tunjuk ajar. :)
Sokongan anda amat diperlukan dan jutaan terima kasih kepada yang sudi sokong. :)

Ok, tujuan segmen ini diadakan adalah untuk meluaskan lagi radius blogwalking anda semua agar anda semua boleh mengeratkan lagi persahabatan antara rakan-rakan blogger yang lain. :)


Cara nak join segmen ini

  1. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen : Bestnya Blogwalking!"
  2. Letakkan banner hijau tu di entry anda dan link kan terus ke entry ini . :)
  3. Sila jawab soalan cepumas ini didalam entry anda, "Apa pengalaman yang paling best ketika berblogwalking?"
  4. Letakkan link entry anda itu Di ruang komen dibawah.

Syarat tak wajib
  1. Follow blog ini, tak wajib pun, sunat je, hehehe.
  2. tag kepada kawan-kawan anda, yang ni pun tak wajib. :)
Conclusion(dah macam karangan BI dah ni)

Senarai-senarai peserta ini akan diletakkan di dalam satu page beserta dengan link blog mereka.
10 Blog terpilih akan menjadi penghuni bloglist utama blog ini. :)

Mudah bukan?
So, apa tunggu lagi? Jom kita join segmen yang julungkalinya diadakan di blog ini! :)

Tarikh tutup : 15 April 2012 (11PM)

40 comments:

hazfee said...

wah! rajin buat segmen. hehe. semoga berjaya :)

Aboy93 said...

@hafzee, my first try, thanx.

Pecinta pink^^ said...

saya join di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum.html

Cik Mia Sufira said...

mia join segmen awak ye..jom have fun with blogwalking...http://cikmiasufira.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

waniey20~ said...

nak join jgk :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Myza Mubean said...

join :)

http://diariesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

사유리 하나 (SaYuRi) said...

Join segmen :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Erin said...

Saya join segmen awak ye .

http://erinnazri.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Ahmad Haziq Azlan said...

mari saya lukiskan doodl untuk korang.... join la segmen saya

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

icumm said...

nnt icumm join..^^
cntik blog ni~~

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik eyla join

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

ONLY ME AND MYSELF said...

saya join

http://cikecasikecik.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Nyue said...

Nyue tertarik utk join segemn nie..
so Nyue da follow sini tanpa paksaan..

nyue join segmen:
http://nyueyien.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

renaPuteh said...

yqa nak join :)

http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

si debab said...

saya join segmen ini
http://debabkeding.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

nurmujahidah said...

camne nak follow blog ni ye,,, tak jumpe,,,

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Miss Pingu said...

yuhuu...saya tertarik nak join segmen nyh..so izinkan saya ya...^^

http://sipingucontangconteng.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

http://rahsia-pelangi.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Yayah Nasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Zamani said...

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Zam join! ;)

Cik Icha Mnz said...

join..!!..

http://gadisborneo-bawahbayu.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

ShalleyaNna said...

join gak,,

http://shalleyanna-yana.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

dean said...

http://dean-chumell.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

JOIN JOIN JOINN !!!!

Ezza Hanis Farahain said...

terima ksih sbb ajk sy join segmen ni :)
http://www.strawberry-rarae.co.cc/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

bulan bintang said...

wahhh.. gooluck ;)

Nurul Ezatee Roslee said...

Nak join jugak ..
http://nurulezateeob.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Mr. E'raz Fadli said...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Cik Katak said...

http://greenfuck.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Saya join!! Jom Blogwalking! hehee

mohamad izzat aiman said...

http://izzatemperor.blogspot.com/2012/04/bestnya-blogwalking.html

yeah2.....join segmen ini

Spanar Buruk said...

Assalam incik boboi boy hahahaha..ni dia peserta tercute dah mai bawak barang utk hang..

lai lai lai tgk jgn tak tgk nti rugi :hoho

http://spanarburuk.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

:terharu Bestnya Blogwalking kat blog incik aboy :malu

Zafirah Aidah ♥ said...

http://aimishyuu.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html <-- fira join segmen ini :')

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html


dah join...:)

fatin amalina husna said...

husna join sini..support aboy..^^
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Miss BaNu said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

miss myraamyra said...

saya join...
http://missmyra0810.blogspot.com/2012/04/segmenbestnya-blogwalking.html

Zyha Naziha said...

saya join..maaf sedikit terlewat..tapi date tak expired lagi kan.. hope sudi singgah blog ziha

http://zieyhanaziha.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Ahmoy Si Merah said...

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

saya join , harap tak terlambat lagi :)

Nama Dia Cik Iezan said...

Enchek Aboy!!! Saya nak join.........
http://epallaraissorrowfulapple.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

sori lambat join~~~hope still can proceed... :)

icumm said...

icumm dah join ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

GEMUKituMENARIK said...

weyh aku baru nak join . bukak balik contest :geram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...