"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

Maksud sebenar imej V dan jelir lidah



Bissmillahhirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat pagi, Entry kali ini diplagiat dengan izin sepenuhnya dari Blog Katak Hijau.
Andai entry ini agak keterlaluan, aku memohon maaf, dan andai ada apa-apa cuma tinggalkan komen.
Ok, disini aku ingin berkongsikan sedikit info yang aku dapat semasa aku blogwalking tadi.


Mungkin ramai lagi yang tahu pasal nie , Adakah korang tahu maksud V + Lidah terjelir nie dan entah korang perasan ke tidak sebab budak-budak perempuan sekarang nie suka buat posing macam nie selalu.. tak percaya ? korang tengok friend kat Facebook , mesti ada yang posing macam nie....

apa maksud Peace ( V ) + Lidah Terjelir :

V nie lebih ditujukan pada kemaluan perempuan atau lebih dikenali sebagai V-Zone / Miss V.

so , bila kita gabungkan kedua-dua : V+LIDAH = JILAT KEMALUAN WANITA.. Ooouppz , soorry to say.. !

# cuma nak bagi peringatan jer...
sebar2kanlah dan share untuk kebaikan..^^
Dipetik Sepenuhnya Dari Blog Katak Hijau

tidak mahu tulis banyak, takut ianya menjadi isu lagi di sini.
tidak ada niat lain, cuma berkongsi apa yang dalam kalangan rakan ikut-ikutkan sejak kebelakangan ini.
keep it smile.. :)

Saiful Ikhsan
3/4/2012
6.40AM

3 comments:

gadis oren said...

bdk2 baru nk up la selalu wat mnde cmnie, xtahu mnde . pakai buat je .

Aboy93 said...

tidak memikirkan langsung apa yang sebenarnya mereka buat.

Nurrul said...

masyaAllah , tak sgke sebegitu mksudnya..

terima kasih untuk info yg sangat berguna ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...