"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

Letak banner percuma Di Blog Aboy93!!









Apa kene mengena image diatas? Tak ada kene mengena pun. :)
Nak letak Banner??

Syarat-Syarat :
  1. Size Banner 125x125
  2. Banner itu tidak mengadungi Image yang melampau.
  3. Banner dalam Format png,gif atau jpg. Flash tidak boleh.
Caranya :

  1. Buat entry ucapan terima kasih. (haha, tak perlu pun)
  2. Tinggalkan Link Banner dan link Anda di ruangan komen ( Yang ni Wajib )
  3. Itu sahaja.. (^,^)
*setakat ni aku keluarkan ruang untuk 12 banner je, Kalau banyak sambutan aku akan tukar-tukarkan , adil kan?
*jangan lah mengharap kan trafik yang tinggi kat blog aku ni seandainya korang meletakkan banner kat blog aku. Blog aku tak banyak trafik pun (^,^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...