"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

Pencarian 100 blogger malaysia tegar


jom sertai misi ni?? hehe....

First : Pengalaman yang tidak boleh dilupakan ketika blogwalking
antara pengalaman yang tidak booleh dilupakan ketika blogwalking ialah dimana tengah asyik berblog walking, tak sedar yang boy da lawat blog tu 3 kali. hehe.. tak boleh lupa jugak masa blogwalking bleh pulak jumpa blog kawan, betol-betol punya kawan.. yakni black! my bff. ta pnh tao pon dye ada blog!

itu sahaja.

kepada pembaca yang sudi membaca. untuk join sila klik gambar atau [klik sini]

sekian..
assalamualaikum...
thanks kepada blog anak mama yg sudi jemput boy join.. =)

1 comment:

AISHA INANI said...

ingat nak join jugakkk. nnti ada free aku join!
btw, expired date dia 11.11.11 ehh?
aku mcm slh baca ker ape..
mcm lama sgt tuhh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...