"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

Aksi gila nafsu di BCR


Tengah sedap kami berchatting tibe muncul pulak si hamba Allah ni.. adeh, memang tak bole blah. Tanpa segan silu terus promote nak isap kote. Warh, aku punye la pelik, takkan ada perempuan yang sanggup nak gadaikan maruah dia free2 macam tu? bohsia pun dah pandai mintak upah sekarang ni.
Tapi bagus nye BCR ni, semua chatters boleh block atau warn nick dia neh, so Ramai jugak antara chatters yang Sudi untuk memblock nick dia neh.
dan ada juga yang sanggup untuk memberi warn kepada gadiscomel ini?
persoalannya sekarang, siapakah dia?
apakah jantina nya? biarkan ia menjadi misteri .

Kepada semua, elakkan lah perkara ini.

apa pendapat anda?
=)

6 comments:

SyedGraphiX said...

tu laaa.. celaka tol si gadis x comel nih! haiihh..
panas2. haha..
lagi panas sbb nama aku 1 je :P

namaku rahmat said...

hahah.. tgh sedap dok buli aku

Kaki Bongkar said...

BCR bahaya sbb user xyh register. so cuma leh blok jek la untuk xnk baca ayat2 camtu. 18sx

PriNcesS SunShine said...

wah...gempak ni..giler apa...

cik Ladies said...

hak3 . spe gadis comel tu ?? birah !

miss.fieza said...

gile .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...