"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

teka amount contest!!



yeah, aku join contest lagi!
byk nye la aku join contest.. ceh!
(padahal bru 3)
hihi..
erm..
okey.. nak citer sket neh sal contest nih..
bismilah...
hihi..
contest ni nak join dye ade beberapa step..
cara2 dye camni:-

1. Buat satu entry yang simple
berkenaan contest ini dan nyatakan amount dalam entri korang serta linkkan ke blog ini.
2. Letak banner di atas di dalam entri dan di sidebar blog korang.
3. Masukkan URL blog ini ke dalam bloglist korang.
4. Dah siap semua, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen di entri ini.

5. Tarikh tutup pada 31 Disember 2010 *kerana penaja akan cashout dan pada tarikh itulah amount sebenar akan dipaparkan*


ha... hihi..
JAWAPAN AKU RM254.oo
nak jumlah je kan?? =)
senang?
yea.. (nak menang je susah)
hihi

1 comment:

Jieda said...

Salam..terima kasih kerana menjadi peserta ke 16 menyertai contest teka amount.Lulus dan selamat berjaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...