"Setiap airmata yang mengalir mampu menghilangkan rasa tertekan"

Award From Anis!

yeaH.. aku dapat award lagi..
dalam nyk2 award aku rase award ni paling special..
aku tatau nape..
hahaKz..
mungkin jawapan nya ada dalam soalan2 yg ditanya..
award ni aku dapat dari si adik kite yang comel neh ...
aku kenal dye pon coz aku pnah kaco dye ngan adk aku ngah webbie..
haha..
adoiyai..
sampai bengang dak neh..

solan2 :-
1. tuliskan name pemberi award nie . :)
anis jew la yang ku tau.,.. =)

2. kata kata manis untk pemberi award ? :)
honeystar tuh da ckup manis, so kata2 ni manis,, ??

3. listkan 2 perangai yg anda suke tentang pemberi award . :)
tak tau??

4. listkan 2 perangai yg anda TIDAK suke tentang pemberi award . :)
+cepat moody
+cepat merajuk

5. anda syg kan pemberi award nie ? :)
sayang ??? hoho,,, itu pon dye kate sbb kalo aku syg dye, dye syg aku blik...
ayat cover : aku syg aten

6. pernah GADOH dngn pemberi award nie ? :)
pernah jewk..

7. pernah DATE dngn pemberi award tak ? :)
ta pernah and ta hingin.. muahahaha..

8. pukul berape n hari ape anda dpt award nie ? haha . :)
ta igt ar.. bb ta slalu brada di sini

9. last belanja org bile n belanje ape ? :)
hari sabtu lepas.. blanja mkn,tiket ktm.. air redbull..

10. antara kawan n bf / gf , mane anda pilih ? sebab ? :)
due2 .. due2 penting

11. siapa bf / gf anda ? listkan sbnyk yg boleh :)
satu je gf yg aku ade..
nur fatin afifah bte mazlan

12. siapa bestie anda ? listkan sbnyk yg boleh :)
takde

13. mknan kegemaran anda ? :)
burger

14. minat cartoon ape ? :)
spongebob, atashinci, doraemon, shin chan, kiteretsu, naruto,mar, budak lapok, keluang man, anak2 sidek, pocoyo, pingu, upin ipin,madagascar, flinstone, mr bean, bakugan, transformer, inspector gadjets, digimon, pokemon, detective conan,ultraman, batman, superman, and beyblade

15. nak bg award nie kat sape ? listkan sbnyk yg boleh :)



Read more...

Award!! =)

yahooo.. dapat award gempak neh.. hhaha.. =)
erm..
pe nak cakap ya??
terima kasih je la!
hihi..
kali ni aku di tag oleh syamila.. hoho
mcm bese la kan.. setiap tag ade soalan2 nya.. hehe..
antara soalan nya.. jeng2..


Ucapan anda?
erm... ucapan saya adalah selamat tahun baru.. hehe

4 ciri gurl idaman utk dijadikan wife
hehe.. ciri2 nye adalah
-badan berisi siket
-bercermin mata
-bertudung
-tak cantek sangat and ta huduh sgt..

satu tips kekalkan hubungan
percaya masing2..

pernah jumpa doa putus cinta atau pendekat jodoh?
alamak, ta jumpe la pulak

10 link yang di tag:-

**nseb baek spuluh bukan 50.. haha

Read more...

Award untuk sape2 jer!


haha..
erm..
tau kan kalo saia boring macam mana??
so.. aku rase saia pass award ni..
kepada yang rasa nak amek award ni.. amek jer and jawab soalan dibwah..
saje je nak merapatkan silaturahim antara belog-belog dan dunia belog?
haH??
tak paham? lupakan..
hehe...
kepada sesiapa yg kene tag ni jgn la marah yA??
kalau marah minta maaf ya..
igt mengeratkan silaturahim antara rakan2 belog tuh penting..
hehe..
eerm..
oklah.. kepada yg kene tag tuh..
saia nak wat survey skiet ya..
dan inilah soalan2 nya.. ta byk pon..
tp pnat la tgn jawab..
hehe.. =)

  1. pendapat&komen anda tentang blog pemberi award
  2. apakah hasrat blog anda pada tahun 2011?
  3. adakah hasrat blog anda pada tahun 2010 tercapai?
  4. anda senyum ke sedih sekarang?
  5. lama tak load page pemberi award?
  6. anda adalah diri anda atau orang lain?
  7. apakah yang anda impiakan pada saat ini?
  8. pejam mata.. apa yang anda terlihat?
ok.. itu je lah soalan survey dari saia setakat ini ya..
lepas ni boleh la tag kat 5 org rakan blogger anda yang paling anda rasa nak tag ya..
salam..
terima kasih
jgn lupa tgglkan link kat komen ya!
keep in smile..

senarai tag :


Read more...

Award From Someone Cute!


1. SIAPA YANG BAGI AWARD INI?
thanx To BELLA.. =)

2. APA KOMEN ANDA TENTANG BLOG YANG MEMBERI AWARD INI?
erm.. blog dye cantek.. huhu.. Icon kat page dye pon best even boy da try byk kali nk wat ta menjadi.. huh!... simple kot! =)nice!

3. BLOG YANG SELALU ANDA SINGGAH?
mcm2 blog lah.. ta igt.. huhu, yang pasti slalu singgah blog sindri.. haha

4. AYAT YANG BIASA ANDA TINGGALKAN DI SHOUTMIX YANG ANDA SINGGAH?
singah sini berjalan sambil jalan.. ?

5. TAG KAN KEPADA 5 BLOGGER YANG LAIN
riha NCL
nur ezzat
nur aqilah
ruqayah
nadiya taqwa

**pssstttt! lepas korang kene tag, korang amek la award ni yer.. wat koleksi..
pastu jawab soklan2 nier.. hehehehehehe.. =)
thanx for da support!

Read more...

My header contest

1st of all contest ini menaruh korang punye header?
haha..
senang saja nak join contest ni.. =)
1st : buat post entitle MY header CONTEST
2nd : letak kan header tuan rumah

3rd: letakkan banner anda

*anda boleh meletakkan 2 atau 1 banner..

4th : follow kak rieya

6th : tag tiga olang..

  1. http://fardiyana94.blogspot.com/
  2. http://greenfuck.blogspot.com
  3. http://www.wunny91.blogspot.com/
HADIAHNYA : buleh pilih sama ada topup RM100 atau Cash RM100..
sekian..

Read more...

poster edit contest!

aku join contest lagi.. kali ini ditaja oleh brader hakim zailan..
penat jugak aku wat poster neh..
walau pun poster aku simple.. tp tetap susah..
ta kisah la aku mng ke kalah..
tp yg penting aku dah join and timbe pengalaman.. hehe
cantik ta poster aku??
klik imej untuk besarkan imej

senarai pelakon sume tuh aku tipu jerp!
jgn la amek hati.. hehe..
=)

senarai tag :

Read more...

Award-award-awarD


kali ni aku dapat award daripada cherita budak kecik..
dye kate award ni dye ikhlas bg kat semua orang.. so sape2 nak leh amek..
maka aku yg kebosanan ni pon amek la..
hehehe..
(tp aku rase pasal aku tade idea nak update blog)
setelah penat aku berjalan menerokai alam maya neh..
aku pon amek la award ni..
dye soh aku jawab 3 soklan..
eleh?
3 soklan je?
hehe..

1. Apa pendapat anda tentang blog Cherita Budak Kecik

2. Tempat yang paling nak lawati?

3. Berikan 3 perkara tentang diri anda.

jawapan nye??
  1. pendapat saya best la blog nih, comel.. secomel tuan nye.. gempak ar..
  2. tempat yg paling nak dilawati?? erm.... blik tidur.. yiha.. hehe...
  3. 3 perkara tentang diri saya? saya abang garang..
mekaseh ya..

5 org yg perlu di tag :

Read more...

dapt lagi award!


hehe..
salam kepada semua..
erm.. award daripada kak Athirah Khairina Khairuddin..
cam bese lah kne jawab soklan..
ta kisah pon..
ble da kebosanan..
apa pon boleh..
haha..
+)
soalan2 nya :-

  1. Is this the first time you are here? :yayaya.. =)
  2. Do you like my blog? :yeap.. ade dpt award.. suka lah! hehe..
  3. Will you follow my blog :da folow udah.. hehe
tag this to 3 of your friend and tell them at their shoutbox..
mangsa2 tag:-

Read more...

teka amount contest!!



yeah, aku join contest lagi!
byk nye la aku join contest.. ceh!
(padahal bru 3)
hihi..
erm..
okey.. nak citer sket neh sal contest nih..
bismilah...
hihi..
contest ni nak join dye ade beberapa step..
cara2 dye camni:-

1. Buat satu entry yang simple
berkenaan contest ini dan nyatakan amount dalam entri korang serta linkkan ke blog ini.
2. Letak banner di atas di dalam entri dan di sidebar blog korang.
3. Masukkan URL blog ini ke dalam bloglist korang.
4. Dah siap semua, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen di entri ini.

5. Tarikh tutup pada 31 Disember 2010 *kerana penaja akan cashout dan pada tarikh itulah amount sebenar akan dipaparkan*


ha... hihi..
JAWAPAN AKU RM254.oo
nak jumlah je kan?? =)
senang?
yea.. (nak menang je susah)
hihi

Read more...

abc 1st contest teka dan menang

sebelum terlambat aku join dulu yah..
huhu..
bru terjumper la..
ngee~~
ahaha..
=)
erm..
jawapannye 80 taw..

3 pkataan :

A-Aiseymen
B-blog
C-cantik

hihi..
pnt mengire neh!
erm.. tp tarikh tutup nye kul 10 mlm ni aw! cepat2.. wii..



Read more...

award yg pertama!



syukur ke hadrat illahi akhirnye aku dpt gak award yg pertame akuh..
ceh!
mcm dapat anugerah filem lak..
haha..
award ni ditujukan kepada semua rakan2 blogger..
haha..
=)
aku pon ta brape phm sgt award2 nih..
so aku kuarkan je la.. sbgai tande bgge! haha..
thanx kpd teddyatie nih sbb bg award yg sungguh berprestij ini..
aku dpt blg nih pon sbb jd folower dye yg ke 50! huhu..
huhu

Read more...

MAK MERTUA MEMILIH!!

begini lah al kisahnyer.. =)

mak mentue : ye nak, nak msuk minang ank mcik ni nak ni keje ape nak??
bkl menantu : ala cik.. sye nih keje drebar je cik..
mak mentue : oo ye ker?? tape la nak.. mcik tgk kat briter tuh bas asek eksiden jerp..
mcik tanak ank makcik jd janda cepat
bkl menantu : tp makcik.. sy bukan drebar bas?
mak mentue : alahai.. kalo jd drebar peribadi pon kdg2 masa nye ta mnentu.. ksian ank makcik nanti tinggal kat umah sorang2..
bkl menantu : oooh.. ok2.. kirenye kalo ank makcik tggl sorang2 kat rumah ta buleh la yea?
mak mentue : ye nak.. ta boleh.. takot jd ape2 nanti..
bkl menantu : tp cik, sy jadi drebar kapal terbang antarabangsa cik.. msti slalu tinggalkan ank acik yea.. tape lah cik.. CANCEL la yea?
mak mentue : Eh.. elok sangat la tuh, ank sye pon da lame dah ta kawen.. mcik saje td uji kamu.. kamu ni drebar kapal terbang la ea? bile nak bertunang nye?
bkl menantu : er?????

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...